Palvelut

Kirkkoherranvirasto sijaitsee saneeratussa pappilarakennuksessa, seurakuntatalon yhteydessä.

Kirkkoherranvirasto palvelee osoitteessa

Savilahdentie 18 C, 54920 Taipalsaari

Virasto on avoinna ma-to klo 9-12 ja muulloin erikseen sovittuna aikana.

*   *   *   *   *

Virkatodistuspyyntöjä otetaan vastaan ensisijaisesti sähköpostitse:

Sähköposti: **@**

Haudanhoito

Kirkkoherranvirasto vastaa haudanhoitoihin liittyvistä yhteydenotoista. Haudanhoitohinnasto löytyy täältä.

Sukututkimus

Sukututkimusta varten löytyy oma tilauslomakkeensa täältä. Jos sinulla on käytössäsi sähköpostiosoite, laitathan sen mukaan tilauslomakkeeseen. Kun lomake on vastaanotettu, ilmoitan arvion toimitusajasta.

Taipalsaaren seurakunnan arkistossa säilytetään vain osa kirkonkirjoista. Arkistostamme löytyvä materiaali alkaa vuodesta 1857. Sukututkimus-pyyntöä jättäessäsi, kannattaa ottaa huomioon, että meillä ei ole käytettävissämme tätä aiempia kirkonkirjoja.

Mikkelin maakunta-arkistoon on siirretty rippikirjat v. 1747-1856, lastenkirjat v. 1807-1847, syntyneiden-kirjat v. 1747-1836.

Taipalsaaren kirkonkirjat alkavat vuodesta 1747, sillä pappila ja arkisto paloivat vuonna 1746.

Täältä löydät vapaaehtoisten pitämän digihakemiston, jossa on kaikki Taipalsaaren seurakunnan kirkonkirjojen digitaaliarkiston materiaali (mm. rippikirjat vuosilta 1747-1866). Seurakunta ei vastaa tästä palvelusta.

Maisema uusitun virastotalon rannasta.