Musiikkia kasteisiin, häihin, hautajaisiin

Musiikilla on tärkeä osuus kirkollisissa toimituksissa. Toimitusten jumalanpalvelusluonne ja siinä erityisesti musiikin yhdistäminen toimituskaavaan  ja jumalanpalvelukseen, voi joskus yllättää niin vihkiparin kuin hautajaisia järjestävät omaiset.

Kastetilaisuuden toimittava pappi sopii kasteperheen kanssa kastetilaisuuden virsistä  ja lauluista.

Vihkitilaisuuden sekä hautajaisten musiikkivalinnoissa voit rohkeasti ottaa yhteyttä toimitusvuorossa olevaan kanttoriin.

Musiikin ammattilaisena kanttori tietää Taipalsaaren seurakunnan soittimet ja tilat, tilojen mahdollisuudet ja rajoitukset. Kanttorilta saa myös tarvittaessa apua musiikkivalintoihin. Yhdessä sopimalla jokaiseen tilanteeseen löytyy mieluisa musiikki.

Katso:

Virtuaalihäät