Musiikkiryhmät aikuisille

Taipalsaaren Kirkkokuoro ry on yli 90 vuotta toiminut seurakunnan musiikkitilaisuuksien ja jumalanpalvelusten musiikkivastuuryhmänä. Kuoro laulaa sekakuorona: sopraano, altto, tenori ja basso kokoonpanossa. Toiminta painottuu viikkoharjoituksiin, oman seurakunnan jumalanpalveksissa avustamiseen, kirkkomusiikkipiirin koulutus - ja laulutilaisuuksiin sekä yhteisiin virkistysmarkoihin tai konsertteihin.

Tule rohkeasti mukaan. Uusille laulajille pidetään laulunäyte. Lisätietoja kuorosta saat puheenjohtaja Laila Hulkkoselta, puh.040 593 8699. Kuoro harjoittelee seurakuntatalossa, Taipalsaaren kirkonkylässä. Kuoroa johtaa Taipalsaaren srk:n kanttori, dir.cant. Tea Lavaste.

Taipalsaaren kirkkokuoro ry

puheenjohtaja Laila Hulkkonen, Kuoro harjoittelee torstai -iltaisin klo 18.00-20.00 seurakuntatalolla, Savilahdentie 18.