Toimintaa alakouluikäisille tytöille & pojille

Kaikki kerhot ovat jääneet kesätauolle. Kesäkuussa järjestämme alakouluikäisille leirejä. Tietoa syksyn kerhoista julkaisemme koulujen alkaessa.

Kerhoihin pääsee mukaan kesken kauden. Kokkikerhoa lukuunottamatta ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kerhot ovat maksuttomia.

Junnukerho 2.-4. luokkalaisille

Kerhossa voit pelata lautapelejä, tehdä läksyjä tai vain viettää aikaa. Jokaisella kerralla on myös jotain ohjelmaa: askartelua, leipomista, välipala tms. Tiistaisin klo 13.00–15.45. PAIKKA: Seurakunnan kerhohuone, Ankeriaanpolku 1 as 1.

Puuhakerho 1.-6. luokkalaisille

Puuhakerhossa askarrellaan, leikitään, leivotaan, kokkaillaan sekä pidetään hauskaa yhdessä toimimalla. Tiistaisin klo 18:00–19:00. Seurakunnan kerhohuone, Ankeriaanpolku 1 as 1

Vehkataipaleen sählykerho

Sählykerhot keskiviikkoisin Vehkataipaleen koululla, salissa, Kanavakuja 7. Mukaan maila, sisäkengät, suojalasit, juomapullo ja liikkumiseen sopivat varusteet. Kerhossa on lainamailoja ja lainasuojalaseja.

1.-3. luokkalaisten sählyvuoro 17:00-18:00.

4.-7. luokkalaisten sählyvuoro 18:00-19:00.

Molempien vuorojen aikana järjestetään ohjattua ohjelmaa niille, jotka ovat jo pelanneet tai odottavat vuoroaan. Sählyturnaus 5.-6.5. (erittäin alustava tieto ja muutokset mahdollisia).

Kokkikerho 1.-6. luokkalaisille

Kerhon kevätkausi on päättynyt.

Tuuli-Maria Holm, 0503673911, kokki-, puuha- ja junnukerho

Mari Laine, 0407436464, junnukerho ja sählyt