Rippikoulut

Useimmilla rippikoululeireillä vietetään pari iltaa nuotiolla iltapalan ja -ohjelman merkeissä.

TAIPALSAAREN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2019

Taipalsaaren (tulevan Taipaleen) rippikouluihin ilmoittautuminen on käynnissä. Taipalsaaren seurakunnan jäsenet saavat kotiinsa rippikouluun ilmoittautumislomakkeen, joka tulee palauttaa 8.10 mennessä kirkkoherranvirastoon.

Jos et ole Taipalsaaren seurakunnan jäsen, mutta haluat käydä rippikoulusi Taipalsaaren seurakunnassa, ole yhteydessä Tuuli-Maria Holmiin, p. 050-3673 911, **@**

. Jos olet kiinnostunut yksityis- tai aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä seurakunnan pappeihin.

Ripari.fi on ikkuna siihen mitä rippikouluissa ympäri Suomen tapahtuu. Toivottavasti tykkäät siitä, mitä näet ja lähdet riparille, se kannattaa!