Klikkaa kuva suuremmaksi.

Lypsyniemen leirikeskus, jossa kesällä leireilemme, on Suomenlahden rannalla.

TAIPALSAAREN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT

Rippikouluun vuodelle 2018 ilmoittautuneet nuoret:

Ryhmäjaot ja ennakkokäyntiohjeet jaettiin ensimmäisenä adventtina jumalanpalveluksen jälkeen kirkossa. Jos olit poissa, sait postissa materiaalit. Jos postia ei ala kuulua, ilmoita asiasta Jennalle p. 0407436464.Jos havaitset kortissa tai muissa materiaaleissa painovirheen tai epäilet sellaista, ota rohkeasti yhteyttä.

Toivomme, että rippikoululaiset istuvat kirkossa edessä. Jos eteen ei mahdu, niin silloin istutaan keskelle keskikäytävän läheisyyteen. Ylös ei mennä. Näin voimme varmistua, että kaikki merkintää hakevat myös saavat merkinnän.

Jos täytät vuonna 2018 15-vuotta ja asut Taipalsaarella, mutta et ole tulossa Taipalsaaren seurakunnan rippikoululeirille vuonna 2018, niin ilmoitathan siitä seurakunnan nuorisotyöntekijöille. Ilmoita samalla, käytkö rippikoulusi jossain muualla tai haluatko tulla rippikouluun vasta vuonna 2019. Jos käyt rippikoulusi muualla vaikka kuulut Taipalsaaren seurakuntaan, voit pyytää Raamatun ja/tai käyntikortin ennakkokäyntejä varten, mikäli et saa niitä rippikoulusi järjestäjältä. Jos olet kiinnostunut yksityis- tai aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä seurakunnan pappeihin.

Tärkeitä päivämääriä

Lauantaina 13.1. ykkösriparin musiikin ja diakonian teemapäivä klo 13-17. Kokoontuminen ja aloitus kirkossa. Olemme päivän aikana myös seurakuntatalolla osoitteessa Savilahdentie 18, joten ota mukaasi kengät ja takki, joilla voit siirtyä kirkosta seurakuntatalolle.

Sunnuntaina 14.1. 2.ryhmän musiikin ja diakonian teemapäivä. Aloitus kirkossa. Klo 12-16.

Sunnuntaina 28.1. klo 18 rippikoulusunnuntai kappelilla. Pakollinen molemmille ryhmille.

1.Riparin viikonloppuleiri 14.-15.4.

2.Riparin viikonloppuleiri 7.-8.4

Korttien tarkastus ja vanhempainilta: 1.ripari 17.5 klo 18 ja 2.ripari 21.5. klo 18. Paikka: seurakuntatalo, Savilahdentie 18.

1.leiri 24.6–1.7 ja 2.leiri 29.7–5.8.

Konfirmaatiot lauantaina 1.ryhmä 7.7. ja 2. rippikoulun 11.8. klo 10.

Työntekijöiden yhteystiedot

Ripari.fi on ikkuna siihen mitä rippikouluissa ympäri Suomen tapahtuu. Toivottavasti tykkäät siitä, mitä näet ja lähdet riparille, se kannattaa!