Ripari.fi on ikkuna siihen mitä rippikouluissa ympäri Suomen tapahtuu. Toivottavasti tykkäät siitä mitä näet ja lähdet riparille, se kannattaa!

TAIPALSAAREN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2017

Vuoden 2017 rippikoulut ovat käynnissä. Tällä hetkellä ajankohtaista on palauttaa rippikoulukortti, aloittaa leiristä haaveilu ja varusteiden miettiminen. :)

Työntekijöiden yhteystiedot

Rippikoulun leirijaksot 1. 27.6.-5.7. ja 2. 5.-13.7. Imatran Päivärannan kurssikeskuksessa.

*   *   *   *   *

Huom! Leirikirjeen erityisruokavalio-linkki ei toimi, tässä uusi osoite jonka kautta tiedot voi ilmoittaa:

Linkki lakkasi toimimasta Imatran seurakunnan internetsivujen päivityksen myötä. Kaikki vanhan linkin kautta menneet ilmoitukset ovat tallessa.

*   *   *   *   *

Konfirmaatiot heinäkuussa 9.7. (ryhmä 1) ja 16.7. (ryhmä 2) Taipalsaaren kirkossa.

Puuttuuko vielä merkintöjä? Esimerkiksi näistä voit hankkia (korvaavan) merkinnän tai tulla muuten vaan käymään:

- lähetyskahvila torstaina 22.6. klo 13:00-16:00. Lähetyspirtti, Savilahdentie 18 b. Lisätiedot lähetyssihteeri Johanna Mustonen-Gyasi p.040 038 3882 tai Jennalta p. 0407436464.

- jumalanpalvelukset sunnuntaisin

Jos olit poissa Riparilaulujen illasta 6.5. ja sinulla ei ole mitään muuta merkintää ko. kohtaan hankittuna, käy jumalanpalveluksessa.

Jos olet seurakunnan tilaisuudessa, josta tahdot merkinnän ja passisi on kotona niin pyydä merkintä erilliselle paperille.

Jos täytät vuonna 2017 15-vuotta ja asut Taipalsaarella, mutta et ole tulossa Taipalsaaren seurakunnan rippikoululeirille vuonna 2017, niin ilmoitathan seurakunnan nuorisotyöntekijöille. Ilmoita samalla, käytkö rippikoulusi jossain muualla tai haluatko tulla rippikouluun vasta vuonna 2018. Jos käyt rippikoulusi muualla vaikka kuulut Taipalsaaren seurakuntaan, voit pyytää Raamatun ja/tai käyntikortin ennakkokäyntejä varten, mikäli et saa niitä rippikoulusi järjestäjältä.