Rippikoulut

Useimmilla rippikoululeireillä vietetään pari iltaa nuotiolla iltapalan ja -ohjelman merkeissä.

TAIPALSAAREN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2018

Rippikouluun vuodelle 2018 ilmoittautuneet nuoret:

Rippikoululaiset istuvat kirkossa edessä. Jos eteen ei mahdu, niin silloin istutaan keskelle keskikäytävän läheisyyteen. Ylös ei mennä. Näin voimme varmistua, että kaikki merkintää hakevat myös saavat merkinnän.

Jos havaitset kortissa tai muissa materiaaleissa painovirheen tai epäilet sellaista, ota rohkeasti yhteyttä.

Jos olet poissa ryhmäsi yhteisestä tapaamisesta esim. sairastut, muista ilmoittaa poissaolosta. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä sivuilta ja oman ryhmäsi kirjeestä. Jos ruokavalioissasi on tapahtunut muutoksia rippikouluun ilmoittautumisen jälkeen, ilmoita asiasta mahdollisimman pian. Seurakunta ja leirikeskusten keittiöt valmistavat ruokaa vain ajoissa ennakkoon tulleiden (väh. 2 viikkoa) ilmoitusten perusteella.

Tärkeitä päivämääriä

1.Riparin viikonloppuleiri 14.-15.4.

2.Riparin viikonloppuleiri 7.-8.4

1.leiri 24.6–1.7 ja 2.leiri 29.7–5.8.

Konfirmaatiot lauantaina 1.ryhmä 7.7. ja 2. ryhmän 11.8. klo 10 Taipalsaaren kirkossa.

Nuorten on tultava aamulla paikalle klo 9. Konfirmaatioiden yhteydessä otetaan ryhmäkuva, jonka lunastaminen on vapaaehtoista.

Valinnaiset ja korvaavat käynnit

Lisätietoja oman ryhmäsi ohjaajilta.

Yhdestä tilaisuudesta voi saada vain yhden merkinnän. Esimerkiksi Avoimista Ovista, joissa on Lähetyspaja, saat joko Avointen Ovien merkinnän tai Lähetyspajan merkinnän. Jos tilaisuus kävisi useampaan kohtaan passissa, saat itse vaikuttaa, mihin haluat merkinnän. Muista tällöin sanoa asiasta työntekijälle.

Jos täytät vuonna 2019 15-vuotta ja asut Taipalsaarella, mutta et ole tulossa Taipalsaaren seurakunnan rippikoululeirille vuonna 2019, niin ilmoitathan siitä seurakunnan nuorisotyöntekijöille. Ilmoita samalla, käytkö rippikoulusi jossain muualla tai haluatko tulla rippikouluun vasta vuonna 2020. Jos käyt rippikoulusi muualla vaikka kuulut Taipalsaaren seurakuntaan, voit pyytää Raamatun ja/tai käyntikortin ennakkokäyntejä varten, mikäli et saa niitä rippikoulusi järjestäjältä. Jos olet kiinnostunut yksityis- tai aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä seurakunnan pappeihin.

Ripari.fi on ikkuna siihen mitä rippikouluissa ympäri Suomen tapahtuu. Toivottavasti tykkäät siitä, mitä näet ja lähdet riparille, se kannattaa!