Kauneimmat joululaulut Taipalsaarella

Kauneimmat joululaulut soivat tänä vuonna kehitysmaiden lapsille.

Kauneimmat joululaulut Taipalsaarella

Kauneimmat joululaulut Merenlahdella ma 3.12. klo 18 Kenttäosuuskunnan talolla, Orjainniementie 20.
Mukana Johanna Mustonen-Gyasi ja säestämässä Tea Lavaste.

Lasten kauneimmat joululaulut su 9.12. klo 16 kirkossa. Mukana lastenohjaajat Jaana, Laura ja Else sekä säestämässä Aure Niiva.

Kauneimmat joululaulut tiistaina 11.12. klo 12 Saimaan torpassa. Mukana Johanna Mustonen-Gyasi ja säestämässä Eero Pyysalo.

Kauneimmat joululaulut su 16.12. klo 18 kirkossa.
Mukana Johanna Mustonen-Gyasi, laulamassa mukana Taipalsaaren kirkkokuoro ja säestämässä Tea Lavaste.

Kauneimmat joululaulut soivat maailman lapsille, muistathan kolehtirahan!

Anna tänä vuonna joululahja, jolla on merkitystä

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Auta nyt.

Lahjoita netissä

Jenni Haukio on Kauneimmat Joululaulut -kampanjan suojelija vuonna 2018.

Lue tästä Jenni Haukion tervehdys Kauneimpien Joululaulujen kävijöille