Aikuiset

Aikuistyön tehtävänä on kutsua taipalsaarelaisia seurakunnan yhteyteen ja sanan kuuloon. Työalan tehtävänä on auttaa seurakuntalaisia kokemaan Jumalan läsnäolo ja palvelemaan lähimmäisiä yhteistyössä toisten työalojen kanssa arkisessa elämässä. Erityisesti pyritään lähestymään nuoria aikuisia ja kutsumaan uusia vapaaehtoisia mukaan seurakunnan toimintaan.

Vuoden aikana kokoonnumme edelleen kinkereille. Vuonna 2017 kinkeriaiheina ovat Isä meidän rukous, reformaatio ja virsikirjan lisävihkon virret. Kinkerit on järjestetty yleensä ennen pääsiäistä. Myös toukokuussa on pidetty kinkereitä, erityisesti kesäasukkaille.

Järjestämme myös sotiemme veteraaneille tilaisuuksia. Keväällä ja syksyllä on ns hengelliset iltapäivät, jotka alkavat lounaalla. Isänmaallisten kirkkopyhien lisäksi kesällä on veteraanien kirkkopyhä. Seurakuntatalo toimii itsenäisyyspäivän ja veteraanipäivänjuhlien pitopaikkana.

Kesäisin järjestetään opastettuja hautausmaakävelyjä, joista ilmoitetaan kirkollisissa tarkemmin.

Aikuisille ja vähän nuoremmillekkin on järjestetty retkiä. Vuonna 2017 on mm. kuutamohiihto Huhmarkallion laavulle, patikkaretki Jänkäsaloon, kirkkoveneretki Merenlahden Pulkkaniemeen, kotiseuturetki yhteistyössä kunnan kanssa ja vanhemman väen retki lähisudulle yhteistyössä diakoniatyön kanssa.

Kesäisin järjestetään Kyläniemessä, Solkeissa, Vehkataipaleella, Leväsessä ja Merenlahdella kesäillantapahtuma.

Seurakunnassa toimii myös naisten rukouspiiri. Raamattuluentoja järjestetään seurakuntalolla.