Haudanhoitosopimukset kesälle 2018

Seurakunta on aloittanut jälleen huhtikuun alusta lähettämään asiakkaille päättyneistä haudanhoitosopimuksista uusia tarjouksia. Kaikista vuonna 2017 päättyneistä sopimuksista lähetetään asiakkaalle uusi saman sisältöinen tarjous, kuten aikaisempinakin vuosina, ellei asiakkaan kanssa ole erikseen muusta sovittu.

Jos epäilet että yhteystietosi eivät ole ajan tasalla, kannattaa ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon ja päivittää tiedot, niin tarjoukset tulevat varmasti oikeaan osoitteeseen.

Tänä vuonna uutena palveluna seurakunta mahdollistaa myös uurnasukuhaudoille haudanhoitosopimuksen ottamisen. Uurnapaikoilla on oma hinnastonsa, ja sopimukseen voidaan sisällyttää myös kukkia.

Aiempien vuosien kasteluhoito on muuttunut ja sisältää nyt kastelun ja ruohonleikkuun (hinta 40 € / kukkapesä).

Lisäksi 10 vuoden haudanhoitosopimuksiin on sisällytetty uuden hinnaston mukaisesti kivenoikaisu tarvittaessa ilman lisäveloitusta.

Uurnasukuhautojen hoitohinnasto:

Kesähoito                                40 € / hauta-alue

5 v. haudanhoitosopimus      212 € / hauta-alue

10 v. haudanhoitosopimus    432 € / hauta-alue

Haudanhoitosopimus astuu voimaan maksamalla tarjouksen mukaisen summan. Jos tarjoukseen halutaan muutoksia, tästä on sovittava kirkkoherranviraston kautta.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-to klo 9 - 12,

puh. 040 519 8630 tai sähköpostitse **@**