Päivä- ja perhekerhotoiminta Taipalsaaren seurakunnassa

"Jumala katsoo sinua ilolla
ja varjelee sinua rakkaudella.
Hän sanoo nimesi,
ja sinusta tulee sinä"
-Monica Vikström-Jokela

Lapsi- ja perhetyön tehtävä seurakunnassamme

on olla kutsumassa lapsiperheitä mukaan toimintaan ja etsimään omaa paikkaansa seurakunnassamme. Jumalalle meistä jokainen on tärkeä ja arvokas omana itsenään. Jokaisella on oma paikkansa perheessä, seurakuntayhteydessä ja koko maailmassa.

Päiväkerhot antavat lapselle turvallisen maaperän opetella ryhmässä olemisen taitoja ja luoda tärkeitä kaverisuhteita.

Perhekerhossa aikuiset ja lapset kohtaavat muita lapsiperheitä ja jakavat arjen asioita.

Kerhotoimintamme alkaa viikolla 34. Maanantaina 21.8. kokoontuvat jo ensimmäiset kerhoryhmät. Tiistaina 22.8.ei ole kerhoja henkilökunnan tyky-päivän vuoksi. Perjantaina 25.8. on ensimmäinen perhekerhomme klo 9-11. Tervetuloa mukaan!

Iltaperhekerhot syyskaudella ovat

ke 30.8. klo 17.30-19.00

ti 26.9. klo 17.30-19.00 (Huom! poikkeuksellisesti tiistai)

ke 1.11. klo 17.30-19.00

ke 29.11. klo 17.30-19.00

Kaikki kerhot kokoontuvat Ankeriaanpolun tiloissa Saimaanharjulla.

Vehkataipaleella ei ole kerholaisia ilmoittautunut tarpeeksi, jotta voisimme päiväkerhoa siellä toistaiseksi aloittaa.

On mukavaa olla yhdessä, turvallisen Taivaan Isän lähellä

Työntekijöiden yhteystiedot

Löydät meidät myös facebookista!