Operaatio Joulun Lapsi

Tule mukaan Joulun lapsi-keräykseen!

Lähetyspirttimme toimii keräyspisteenä. Pirtistä voit noutaa Joulun lapsi-keräyksen kenkälaatikko lahjan aihioita ja pakkausohjeita. Aihioita voi noutaa ja valmiita lahjoja käydä palauttamassa Pirtin ollessa auki ja muulloin sopimalla asiasta lähetyssihteeri Johanna Mustonen-Gyasin kanssa.

Tässä linkki Joulun lapsi-keräyksen sivuille: http://www.joulunlapsi.fi/

Palautathan kenkälaatikkolahjasi palautuspisteeseen viimeistään marraskuun kolmannella viikolla (13.-20.11.).

Operaatio Joulun Lapsi

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, maailman vähävaraiset lapset tavoittava projekti. Samaritan’s Purse –järjestön johtama työ on tavoittanut jo 143 miljoona köyhää lasta vuodesta 1993 lähtien. Suomen lisäksi paketteja kerätään Yhdysvalloissa, Kanadassa, Englannissa, Saksassa, Espanjassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Japanissa.

Suomessa Operaatio Joulun Lapsi on ollut osa Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun työtä vuodesta 1995 lähtien. Suomalaisten kenkälaatikkolahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan. 

Jokainen paketti tarkastetaan Helsingissä Operaatio Joulun Lapsi -varastolla, näin varmistamme, että kaikki paketit sisältävät leluja, vaatteita, koulutarvikkeita sekä hygieniatarvikkeita. Tarkastuksen jälkeen paketit pakataan rekkoihin ja lähetetään edelleen Romaniaan ja Moldovaan, missä lahjat jaetaan yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

facebook.com/joulunlapsi
instagram.com/joulunlapsi
youtube.com/joulunlapsivideo