Leiri-ilmoittautuminen

Lomake sulkeutuu ja ilmoittautuminen päättyy 01.09.2017 klo 23:45. Voit ilmoittautua muullakin tavalla kuin lomakkeella eli esim. tekstiviestillä tai paperilla nuorten avoimissa ovissa.

Nuortenleiri 22.-24.9.

Mukavaa yhteistä tekemistä, hyvää ruokaa, hartauksia, ulkoilua, Raamattua, saunomista ja uimista! :)

Leiri järjestetään Säkniemen kesäkodilla, Savitaipaleella.

Kaikki rippikoulun käyneet nuoret ja nuoret aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan leirille! Myös ne nuoret, jotka eivät (enää) asu Taipalsaarella. :)

Maksuohjeet leirikirjeessä. Hinta: 20 e. Ota yhteys Jennaan tai suoraan diakoniatyöntekijään p. 050 572 9983 etukäteen, jos tarvitset maksuvapautuksen.

Tämä leiri järjestetään yhteistyössä Luumäen, Savitaipaleen ja Lemin seurakuntien kanssa. Taipalsaarelta mukana teidän nuorten lisäksi nuorisotyönohjaaja Jenna / 0407436464.

Omat kyydit. Jos leiri meinaa jäädä väliin kyytihaasteiden vuoksi, ota yhteys Jennaan niin ihmetellään asiaa yhdessä ja etsitään ratkaisu.

Jokaiselle ilmoittautuneelle postitetaan leirikirje.

Mukaan tarvitsee normaalin leirivarustuksen eli lakanat, vaihtovaatetta, peseytymisvälineet, sadevaatteet jne. Tarkan pakkauslistan saat leirikirjeessä.

Jos perut leirin ilman järkevää syytä lyhyellä varoitusajalla, laskutamme leirin sinulta. Alaikäisten tapauksessa tarvitsemme huoltajan ilmoituksen peruuntumisesta (myös sairastumisessa).

 

Paikkoja jäljellä 10 / 10
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
*
Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Leiriläisen postiosoite *
katuosoite, talonnumero/kirjain/asunnon nro, postinumero ja paikkakunta eli esim. Savilahdentie 18 ö 30, 54920 Taipalsaari tai Ankeriaanpolku 2, 54920 Taipalsaari
Huoltajan nimi ja puhelinnumero
Ruokaan liittyvät allergiat ja rajoitteet
Lisätiedot