Kesäleirit ja retket 2018

Kesällä 2018 on tarjolla lastenleirejä kesäkuussa. Leireille on ennakkoilmoittautuminen.

Tyttö- ja poikaleirit kesäkuussa:

Ilmoittautuminen leireille alkaa 7.5. Ilmoittautumislomakkeet netissä avautuvat vasta silloin. Ilmoittautuminen päättyy 29.5. Kaikille leireille otetaan mx. 20 osallistujaa. Varapaikoille kannattaa kuitenkin ilmoittautua, sillä perumisia tulee usein.

Pienten lasten leiri 1.-2. lk 12.-13.6.
Poikaleiri 3.-6. lk pojat 14.6.-16.6.
Tyttöleiri 3.-6.lk tytöt 17.6.-19.6.

Leirit ovat maksullisia, joten ottakaa seurakunnan diakoniatyöhön yhteyttä hyvissä ajoin, jos perheellänne on haasteita maksaa leiri. Diakoniatyön yhteystiedot: Riikka Tiainen, **@**, p. 050 572 9983.

Leirit järjestetään Nuijamaalla Kuusirannan leirikeskuksessa.

Telttailu järjestetään säävarauksella

- jos leiriläinen haluaa nukkua yönsä ulkona, se on mahdollista

- telttailuun tarvitsee makuualustan ja lämpimän makuupussin

- oman teltan voi ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa. Meillä on kyllä lainatelttoja, joten telttailu onnistuu hyvin ilman omaa telttaa. Lainateltat ovat todennäköisesti kahden hengen telttoja eivätkä kestä rankkasadetta.

- mukaan pitää pakata myös lakanat, jotta voi tarvittaessa siirtyä sisälle nukkumaan

Leireille lähtö ja paluu

Kaikille leireille lähdetään Saimaanharjun yläkoulun parkkipaikalta. Paluu samaan paikkaan. Lähtö- ja paluuajoissa on eroa, joten lue tarkkaan leirikirjeesi. Tarvittaessa soita p. 0407436464 / 050 367 3911.

Leirin peruminen

Huoltajan on otettava yhteyttä seurakuntaan kaikissa tilanteissa, jotka aiheuttavat leirin perumisen. Pyydämme ilmoituksia hyvissä ajoin, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa olevalle innokkaalle leiriläiselle.