Nuorten toiminta

Nuorten Avoimet Ovet

Ovet ovat auki 19->. Joka lauantai.

Paikalla saa olla haluamansa ajan. Illan aikana voi esim.  oleskella, pelata, syödä pienen iltapalan ja osallistua sen valmistamiseen. Rippikoulumerkintää varten paikalla pitää olla vähintään 1,5 h.

Paikka: Ankeriaanpolku 2, Saimaanharju.

Tervetuloa!

Koulujen loma-aika ja muu nuorisotyön toiminta aiheuttaa välillä muutoksia Avoimiin Oviin, mutta niistä tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin. Rauhoitumme pääsiäisen viettoon 31.3. hiljaisena lauantaina, jolloin emme kokoonnu. Kevään päätös on 28.4.

19.5. kokoonnumme seurakuntatalolla rippikoululaulujen jälkeen. Muusta seurakunnan toiminnasta kuten jumalanpalveluksista lisätietoja etusivun tapahtumakalenterista. Rippikouluilla on oma sivunsa, joka löytyy täältä.

 

Avoimissa Ovissa on pieni iltapala.

Leirit, Retket & Tapahtumat

Keväällä nuorisotyö tekee monenlaista mukavaa kuten on mukana sählyturnauksessa. Katso lisätietoja klikkaamalla otsikkoa.

----------------------------------------------------------------

Nuorisotyöllä on Instagram, taipalsaaren_seurakuntanuoret. Saa seurata! Linkkiä käyttämällä pääset katselemaan kuvia, vaikket olisi kirjautunut/jäsen.

Ajankohtaisten asioiden tiedottamista varten nuorisotyöllä on WhatsUpp. Pyydä Jennaa tai Tuuli-Mariaa lisäämään sinut, jos haluat mukaan.