Nuorten toiminta

Nuorten Avoimet Ovet

Ovet ovat auki 19-22. Joka lauantai.

Paikalla saa olla haluamansa ajan. Rippikoulumerkintää varten paikalla pitää olla vähintään 1,5 h.

Paikka: Ankeriaanpolku 2, Saimaanharju.

Tervetuloa!

Koulujen loma-aika ja muu nuorisotyön toiminta aiheuttaa välillä muutoksia Avoimiin Oviin, mutta niistä tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin.

Joulujuhla 16.12., jolloin ovet aukeavat jo klo 17.

Olemme joulutauolla 17.12. alkaen. Seuraavat Avoimet Ovet ovat la 13.1. Muu seurakunnan toiminta jatkuu normaalisti joulun ajan kuten jumalanpalvelukset. Katso lisätietoja etusivun tapahtumakalenterista.

Avoimissa Ovissa on pieni iltapala.

Leirit, Retket & Tapahtumat

Rippikoulut ovat alkaneet, ja niistä saat lisätietoa täältä.

Keväällä nuorisotyö tekee monenlaista mukavaa kuten on mukana sählyturnauksessa ja isoskoulutusleireilee. Katso lisätietoja klikkaamalla otsikkoa.

----------------------------------------------------------------

Nuorisotyöllä on Instagram, taipalsaaren_seurakuntanuoret. Saa seurata! Linkkiä käyttämällä pääset katselemaan kuvia, vaikket olisi kirjautunut/jäsen.

Ajankohtaisten asioiden tiedottamista varten nuorisotyöllä on WhatsUpp. Pyydä Jennaa tai Tuuli-Mariaa lisäämään sinut, jos haluat mukaan.