Nuorten toiminta

Idiots - Taipalsaaren seurakuntanuoret

Nimi keksittiin kuvaamaan hulluja ja luovia isosia ja muita nuoria.
Ryhmän nimi tuli vastavoimaksi Idols ohjelman tavalle äänestää pois aina yksi kilpailija. Tästä ryhmästä ei ketään eroteta tai äänestetä pois.

Iloisen Dramaattiset Isoset Tulevat Taipalsaaren Seurakunnasta= IDIOTS

Ankeriaanpolku jäi kesätauolle, mutta meillä on

Nuorten Avoimet Ovet Vitsaissa

klo 19-22

Osoite Vitsaintie 500 b, seurakunnan (entinen) kesäkoti (Vitsaintiellä on kyltti). Autot, mopot, pyörät jne. jätetään yläpihalle parkkiin, ja kävellään polkua pitkin alas rantasaunalle. Mukaan voit ottaa uimapuvun, pyyhkeen ja peseytymisvälineet, jos haluat saunoa/uida.Tarjolla jotakin pientä ilmaista iltapalaa. Elokuussa myöhemmin ilmoitettavana lauantaina.

Ilta on avoin kaikille nuorille!

Iltaan ei ole ikärajaa, mutta ilta on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille.

Paikalla saa olla haluamansa ajan.

Tervetuloa!

Lisätiedot ja ohjeet eksyneille 0407436464 / Jenna

Leirit, Retket & Tapahtumat

Seuraava leiri on Nuortenleiri 22.-24.9. Leiri on avoin kaikille nuorille. Luvassa on monenmoista mukavaa yhteistä tekemistä. Tälle leirille on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti joko netissä tai laittamalla Jennalle tai Tuuli-Marialle viesti, missä on nimesi, postiosoitteesi (kadunnimi, numero, postinumero ja paikkakunta), huoltajan yhteystiedot ja allergiasi. Taipalsaaren seurakunnan nuorten mukaan lähtee Jenna / 0407436464.

Ajankohtaisista asioista tiedottaminen

Valitse itsellesi mukavin tapa seurata ajankohtaisia asioita!

Pysyt ajantasalla nuorisotyön kuulumisista seuraamalla näitä sivuja ja käymällä Avoimissa ovissa. Joistakin asioista tiedotetaan myös kirjeitse tai tekstiviestillä.

Nuorisotyön Instagram, taipalsaaren_seurakuntanuoret, tiedottaa ajankohtaisista asioista. Saa seurata! Linkkiä käyttämällä pääset katselemaan kuvia, vaikket olisi kirjautunut/jäsen.

Nuorisotyöllä on Whatsupp ajankohtaisten asioiden tiedottamista varten. Pyydä Jennaa lisäämään sinut, jos haluat mukaan.

Rippikouluista tietoa rippikoulu-sivuilla.

Löydät meidät myös Facebookista.