Nuorten toiminta

Nuorten Avoimet Ovet

Kevään viimeinen AO-ilta la 19.5. klo18, tervetuloa!

AO-illoissa paikalla saa olla haluamansa ajan. Illan aikana voi esim.  oleskella, pelata, syödä pienen iltapalan ja osallistua sen valmistamiseen. Rippikoulumerkintää varten paikalla pitää olla vähintään 1,5 h.

Riparilaulujen ilta rippikoululaisille la 19.5 HUOM. kirkossa klo17-18 ja ilta jatkuu AO-iltana klo 18 nuorisotoimistolla seurakuntatalon vieressä.

Lettukekkerit 2.6.  klo 16 alkaen pidemmälle iltaan, nuorisotila Helmin pihalla, tervetuloa letulle ja moikkaamaan. Paistelemme teille lettuja kesäloman alkamisen ilosta.

Vitsain saunaillat kesällä

Kesällä kokoonnumme Vitsain rantasaunalle saunailtoihin ja makkaranpaistoon ym.. Kesän illat ovat:

klo 17-22

la 9.6. Mari

ke 4.7. Mari

la 14.7. Mari

la 21.7. Mari

ke 25.7. Mari

ke 8.8. Tuuli-Maria

Sauna on illan lämpimänä, meillä on yksi sauna, joten pidämme tyttöjen ja poikien saunavuoron. Uimaranta on mukava hiekkapohjainen ranta.

Säästä ja itikkamäärästä riippuen paistamme makkaraa ja iltapalastelemme lokoisasti tuvassa tai vaikka ulkona hyttyssavua poltellen. Jos kyydin järjestyminen on hankalaa, niin ota yhteyttä illan nuoriso-ohjaajaan (ajoissa, jotta voimme järjestellä ja kysellä kyytejä).

Tervetuloa!

Rippikouluilla on oma sivunsa, joka löytyy täältä.

Avoimissa Ovissa on pieni iltapala.

Leirit, Retket & Tapahtumat

Keväällä nuorisotyö tekee monenlaista mukavaa kuten on mukana sählyturnauksessa. Katso lisätietoja klikkaamalla otsikkoa.

----------------------------------------------------------------

Nuorisotyöllä on Instagram, taipalsaaren_seurakuntanuoret. Saa seurata! Linkkiä käyttämällä pääset katselemaan kuvia, vaikket olisi kirjautunut/jäsen.

Ajankohtaisten asioiden tiedottamista varten nuorisotyöllä on WhatsUpp. Pyydä Jennaa tai Tuuli-Mariaa lisäämään sinut, jos haluat mukaan.