Nuorten toiminta

Idiots - Taipalsaaren seurakuntanuoret

Nimi keksittiin kuvaamaan hulluja ja luovia isosia ja muita nuoria.
Ryhmän nimi tuli vastavoimaksi Idols ohjelman tavalle äänestää pois aina yksi kilpailija. Tästä ryhmästä ei ketään eroteta tai äänestetä pois.

Iloisen Dramaattiset Isoset Tulevat Taipalsaaren Seurakunnasta= IDIOTS

Ankeriaanpolku jäi kesätauolle, mutta meillä on

15.7. nuorten Avoimet Ovet Vitsaissa

klo 19-22

Osoite Vitsaintie 500 b, seurakunnan (entinen) kesäkoti (Vitsaintiellä on kyltti). Autot, mopot, pyörät jne. jätetään yläpihalle parkkiin, ja kävellään polkua pitkin alas rantasaunalle. Mukaan voit ottaa uimapuvun, pyyhkeen ja peseytymisvälineet, jos haluat saunoa/uida. 27.5. luvassa saippuan valmistusta. Tarjolla jotakin pientä ilmaista iltapalaa. Seuraavat illat 15.7., 22.7. ja 29.7.

Ilta on avoin kaikille nuorille, riparilaisista alkaen!

Tervetuloa!

Lisätiedot ja ohjeet eksyneille 0407436464 / Jenna

Leirit, Retket & Tapahtumat

Muistattehan rippikoululaiset ja isoset ilmoittaa ruokavalionne Päivärantaan http://www.paivarantaan.fi/ruokavalioilmoitus/ Huom. leirikirjeessä ollut linkki vanhentui, kun Imatran seurakunta päivitti nettisivujaan eli ko. linkki ei enää toimi! Jos olet jo ilmoittanut ruokavaliosi vanhan lomakkeen kautta, niitä ei tarvitse uudelleen ilmoittaa.

-------------------------------------------------------------------------------------

Seuraava leiri on Nuortenleiri 22.-24.9. Tälle leirille on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti.

Ajankohtaisista asioista tiedottaminen

Valitse itsellesi mukavin tapa seurata ajankohtaisia asioita!

Pysyt ajantasalla nuorisotyön kuulumisista seuraamalla näitä sivuja ja käymällä Avoimissa ovissa. Joistakin asioista tiedotetaan myös kirjeitse tai tekstiviestillä.

Nuorisotyön Instagram, taipalsaaren_seurakuntanuoret, tiedottaa ajankohtaisista asioista. Saa seurata! Linkkiä käyttämällä pääset katselemaan kuvia, vaikket olisi kirjautunut/jäsen.

Nuorisotyöllä on Whatsupp ajankohtaisten asioiden tiedottamista varten. Pyydä Jennaa lisäämään sinut, jos haluat mukaan.

Vuoden 2017 rippikoulujen olennaiset tiedot rippikoulu-sivuilla.

Löydät meidät myös Facebookista.